Kvantum érintés

Kvantum érintés

Kvantum érintés

A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát. Mi több, az egyetlen, aki bármilyen változást előidézhet benne, az Te magad vagy. Te vagy a Gyógyító. Én, a kezelő, az öngyógyításodat tudom segíteni.

Hogyan?

Speciális, légzéssel és meditációs technikákkal magas szintre emelem a kezem rezgését. Amint a kezemet a kezelendő testrészre helyezem, a tested azonosan hangolt áramkörként rezonálni fog az én kezem energiaszintjével, amely beindítja az öngyógyító folyamatokat.

Néhány példa a rezonancia jelenségére

Ha régimódi ingaórákat a falnak támasztunk, és az ingákat különböző fázisban indítjuk el, pár napon belül azt tapasztalhatjuk, hogy az ingák összehangolódnak,azonos fázisban és ütemben mozognak. Ebben az esetben a
fal elegendő közvetítő ahhoz, hogy az ingák azonos ritmusra találjanak. Mi következik mindebből? Először is az, hogy ha két rendszer különböző frekvencián rezeg, a rezonanciának nevezett mozgatóerő hatására képesek
energiát átvinni egymásra. Ha két hasonlóan hangolt rendszer különböző frekvencián rezeg, létezik az energiaátvitelnek egy másik aspektusa, amelyet bevonzásnak nevezünk, és amely azt idézi elő, hogy a két rendszer
összehangolódik és azonos frekvenciára kerül. A bevonzás az a folyamat, amelynek során a dolgok összehangolják mozgásukat és energiájukat, ritmusuk és a mozgásuk fázisa azonossá válik.

Mindez a biológiai rendszerekre is igaz. Meleg nyári estéken a fákon összegyűlő szentjánosbogarak először véletlenszerűen villannak fel. Hamarosan azonban a fényeik összehangolódnak és koordináltan kezdenek világítani. A tücskök vagy békák egy idő után egymáshoz igazodnak a kibocsátott hangokkal.Tudósok azt figyelték meg, hogy ha kioperált és laboratóriumilag életben tartott szíveket egymás közelébe tesznek, bevonzzák egymást, és azonos ritmusban fognak dobogni. Úgy tűnik, ez az összehangolódási folyamat univerzális.

Itzak Bentonnak igaza volt, amikor az 1977-ben megjelent, „A vad inga becserkészése" című lenyűgöző könyvében a következőket írta: „Tekinthetünk egy betegségre úgy is, mint valamelyik szerv elhangolódására. Ilyenkor a szervre eredetileg jellemző, erős, megfelelő mintájú és hullámú harmonizáló ritmust közvetítve elérhetjük, hogy újra a megfelelő hangolásban működjön." Vagyis azt állítja, hogy az energiával gyógyítás működik és hatásos.

30 perces kezelés: 3.500 Ft
Go to top