Herbál masszázs

A Gyógynövénypárás (herbál) masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére. A thaiföldi vidékiek körében még ma is igen népszerű, különösen szülés vagy diétázás után. Forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, a bőr “belélegzi” azt. A hőség okozta izzadás elősegíti a méreganyagok kibocsátását, ugyanakkor a gyógynövénypára belélegezve a tüdőn keresztül a szervezetbe jut, ahol a gyógyhatású növénymolekulák felszívódnak.

A gőzölt herbazsákkal végzett masszírozás a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, működésbe hozza az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget. A kibocsátott illat nyugtató hatású, elősegíti a teljes relaxációt. Egyes összetevők antibakteriális és gombaölő hatásúak, ugyanakkor a herbál masszázs kozmetikai hatással is bír, mivel a gyógynövények nyugtatják, kisimítják a bőrt, a keringés javításával frissítik és fiatalítják azt.

A gyógynövénypárás (herbál) masszázs hatásai

A vér és nyirokkeringés fokozásával serkenti az anyagcserét, ezáltal méregtelenítő, salaktalanító hatása van
növeli a test rugalmasságát, laza, oldott állapotot, jó közérzetet eredményez, utána testileg-szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.
Árak:
30 perc: 4500Ft

Go to top