Kaderják Éva blogja

Kvantum érintés

Kvantum érintés

A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát. Mi több, az egyetlen, aki bármilyen változást előidézhet benne, az Te magad vagy.

Teljes testmasszázs

Teljes testmasszázs - Kaderják Éva

A teljes testmasszázs során könnyen ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.

Herbál masszázs

A Gyógynövénypárás (herbál) masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére.

Talpmasszázs

Talpmasszázs - Kaderják Éva

A talpmasszázs javítja a test öngyógyító folyamatait, oldja a szorongást, a feszült lelki állapotokat.

Holisztikus arc- és fejmasszázs

Holisztikus arcmasszázs

Több szervünk meridiánja a fejen, ill. az arcon halad át, ezért a fejen és az arcon található akupresszúrás pontok masszírozása jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez.

Himalájai sómasszázs

Himalájai sómasszázs

A Himalája só gyógyhatása régóta ismert, hiszen több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

Ez a speciális masszázstechnika az ájurvéda filozófia alapján a test energiájának a kiegyensúlyozására törekszik. A masszázs elemeiben megtalálhatók az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei is.

Feliratkozás RSS - Kaderják Éva blogja csatornájára
Go to top