Blogok

Kvantum érintés

Kvantum érintés

A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát. Mi több, az egyetlen, aki bármilyen változást előidézhet benne, az Te magad vagy.

Teljes testmasszázs

Teljes testmasszázs - Kaderják Éva

A teljes testmasszázs során könnyen ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.

Herbál masszázs

A Gyógynövénypárás (herbál) masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére.

Talpmasszázs

Talpmasszázs - Kaderják Éva

A talpmasszázs javítja a test öngyógyító folyamatait, oldja a szorongást, a feszült lelki állapotokat.

Holisztikus arc- és fejmasszázs

Holisztikus arcmasszázs

Több szervünk meridiánja a fejen, ill. az arcon halad át, ezért a fejen és az arcon található akupresszúrás pontok masszírozása jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez.

Himalájai sómasszázs

Himalájai sómasszázs

A Himalája só gyógyhatása régóta ismert, hiszen több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára.

Gondolatok az agresszióról

Az alábbi rövid írás az agresszió témájának szubjektív körüljárása. Hipotézisek, gondolatébresztő, vitaindító céllal. Vajon kinek mit jelent az agresszió? Vajon mérhető-e és összehasonlítható-e kinek hol húzódik a személyes határvonala az agresszióval szemben?

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

Ez a speciális masszázstechnika az ájurvéda filozófia alapján a test energiájának a kiegyensúlyozására törekszik. A masszázs elemeiben megtalálhatók az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei is.

Ébredezés - értekezés

Nehéz esszét írni arról, ami van. De arról, ami még nincs is, csak lenni készül, egyenesen képmutatás. Ezért ennek az írásnak a gerince „lelkem őrzőinek” szavaiból állt össze. Azokéból, akik végigjárták az utat, s ezért hiteles számomra az üzenetük.

Egy egyéni állítás naplója

Egyéni családállítás naplója

Az alábbi történet egy egyéni családállítás krónikája. Egy olyan történet, amely ritka ajándék volt számomra. A felállítást kérő hölgy több családállításon is részt vett már korábban. Ez alkalommal a szülőkkel való kapcsolatának rendezése volt a témája. – Hogy vagy? Nyugodnak és csendesnek tűnsz. Mi történt veled a legutóbbi ülés óta? – Jól vagyok. A hála…

Oldalak

Feliratkozás RSS - blogok csatornájára
Go to top